Uw stoel laten stofferen in Lansingerland

Uw stoel laten stofferen in Lansingerland

Bij Stoelen & Stempels nabij Lansingerland kan u uw stoel laten stofferen. Uw stoel laten stofferen betekent dat uw stoel weer jaren lang mee kan. Dat is meestal veel goedkoper dan een nieuwe stoel kopen en is vooral heel duurzaam. Bij ons kunt u een stoel laten stofferen met moderne stof en met een mooi design. Stoelen& Stempels maakt uw oude stoel weer helemaal passend bij uw interieur. Uw oude stoel kan weer jarenlang mee als pronkstuk in uw interieur wanneer u uw stoel opnieuw laat stofferen door ons.

Stoelen & Stempels heeft een hele mooie en vooral betaalbare collectie meubelstoffen voor iedere stoel die u wilt laten stofferen!

Blaas die stoel nieuw leven in zodat jouw woonkamer, slaapkamer of dat saaie hoekje weer nieuw is en u heeft er weer jarenlang plezier van. Uw stoel opnieuw te laten stofferen in Lansingerland? Neem contact met Stoelen & Stempels op en wij helpen u graag. 

Stoel laten stofferen in Rotterdam

Stoel laten stofferen in Lansingerland en omgeving. Wij zijn makkelijk bereikbaar.

Maak een afspraak en kom langs in onze meubelstoffeerderij nabij Lansingerland. Of neem contact om uw stoel of meubelstuk door ons te laten ophalen.

We zijn in principe van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 te vinden in onze stoffeerderij nabij Lansingerland.  Maak een afspraak of neem contact met ons op via de telefoon of Whatsapp voor meer informatie.

Stuur alvast een paar foto’s van uw stoel die u opnieuw wilt laten stofferen, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende prijsopgave te maken. Dan weet u precies wat het kost om uw stoel te laten stofferen.

foto pand Meubelstoffeerderij Rotterdam.
logo

Stoffeeratelier

Adres

Wil je langskomen? Gezellig maar maak dan eerst een afspraak.

Pieter van Aschstraat 3
3043 RE Rotterdam – Overschie

Contact

Mariette 06 5361 1190
Wieneke 06 4863 6501
Lia 06 4294 3226

Volg ons