Uw stoel laten stofferen in Delft

Uw stoel laten stofferen in Delft

Bij Stoelen & Stempels nabij Delft kan u uw stoel laten stofferen. Geniet weer vele jarenlang van uw oude stoel door uw stoel opnieuw te laten stofferen. Dat is vaak veel voordeliger dan een nieuwe stoel kopen en ook heel duurzaam. Bij Stoelen & Stempels kunt u een stoel laten stofferen met een mooi design en van stevige moderne stof design. Wij maken uw oude stoel weer helemaal passend bij uw interieur. Uw oude stoel kan weer jarenlang mee als nieuw wanneer u uw stoel opnieuw laat stofferen door ons.

Zie onze mooie en vooral betaalbare collectie meubelstoffen. We hebben designs voor iedere stoel die u wilt laten stofferen!

Nieuw leven in uw woonkamer, slaapkamer of dat saaie hoekje? laat u oude stoel opnieuw stofferen als nieuw en u heeft er weer jarenlang plezier van. Uw stoel laten stofferen in Delft? Neem contact met Stoelen & Stempels op en wij helpen u graag. 

Stoel laten stofferen in Rotterdam

Stoel laten stofferen in Delft en omgeving. Wij zijn makkelijk bereikbaar.

Maak een afspraak en kom langs in onze meubelstoffeerderij nabij Delft. Of neem contact op om uw stoel of meubelstuk door ons te laten ophalen.

We zijn in principe van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 te vinden in onze stoffeerderij nabij Delft.  Maak een afspraak of neem contact met ons op via de telefoon of Whatsapp voor meer informatie.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave en weten wat het kost om uw stoel te laten stofferen. Neem contact met ons op en/of stuur alvast een paar foto’s van de stoel die u opnieuw wilt laten stofferen. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en ontvangt de prijsopgave. Dan weet u precies wat het kost om uw stoel te laten stofferen in Delft.

foto pand Meubelstoffeerderij Rotterdam.
logo

Stoffeeratelier

Adres

Wil je langskomen? Gezellig maar maak dan eerst een afspraak.

Pieter van Aschstraat 3
3043 RE Rotterdam – Overschie

Contact

Mariette 06 5361 1190
Wieneke 06 4863 6501
Lia 06 4294 3226

Volg ons