Over ons

Stoelen

Wij zijn Lia, Mariette en Wieneke. Na de afronding van onze vakopleiding hebben we eerst alle drie een tijdje
zelfstandig gewerkt. In 2021 besloten we onze krachten en passie voor het stofferen van meubels te bundelen en in een samenwerkingsverband verder te gaan. Dat vonden we niet alleen veel gezelliger, maar zo kunnen wij ook de kosten voor onze werkzaamheden betaalbaar houden voor onze klanten. Bekijk onze meubelstoffeerderij.

Voor wat betreft het stoffeerwerk vinden wij dat stoelen op de eerste plaats natuurlijk goed moeten zitten, maar dat ze ook best een eyecatcher mogen zijn. Het moet passen in het interieur, maar ook als het ware de kers op de taart zijn.

Wil je zeker weten dat we er zijn of op een andere dag of tijdstip langs komen, maak dan even een afspraak door te bellen met Mariette (06 5361 1190), Wieneke (06 4863 6501) of Lia (06 4294 3226), of mail naar info@stoelen-stempels.nl

Stempels

Naast het stofferen ontdekten wij een paar jaar geleden de magie van het blockprinten. Dit eeuwenoude ambacht voor het met de hand bedrukken van textiel biedt vele eigentijdse mogelijkheden voor unieke prints op textiel en is een hele leuke creatieve activiteit die voor jong en oud geschikt is. Deze techniek voor het bedrukken van textiel die iedereen kan leren vonden wij zo leuk dat we besloten naast meubels stofferen workshops blockprinten te gaan geven. Bekijk de Workshops Blockprinten.

Twee heel verschillende activiteiten! Wat ze gemeen hebben is dat het allebei oude ambachten zijn waarbij iets ontstaat wat uniek en volledig handgemaakt is!

Meestal zijn we maandag t/m vrijdag van 10.00 -17.00 uur te vinden in onze werkruimte aan de Pieter van Aschstraat 3 in Rotterdam Overschie, maar maak een afspraak dan weet je zeker weet dat we er zijn. 

Lees meer over onze meubelstoffeerderij en de gezellige workshops blockprinten.

logo

Stoffeeratelier

Adres

Wil je langskomen? Gezellig maar maak dan eerst een afspraak.

Pieter van Aschstraat 3
3043 RE Rotterdam – Overschie

Contact

Mariette 06 5361 1190
Wieneke 06 4863 6501
Lia 06 4294 3226

Volg ons