Workshop blockprinten voor Den Haag

Workshop Blockprinten

Altijd al een keertje textiel leren bedrukken? Dan is deze Workshop Blockprinten voor Den Haag en omgeving iets voor jou! Op leuke en creatieve wijze leer je tijdens de workshop blockprinten de basis van het textiel bedrukken. Voor deze workshop gebruiken we speciale blockprint stempels die voor iedereen geschikt zijn!

De workshop blockprinten voor Den Haag is geschikt voor de hele familie, je collega’s en natuurlijk je vrienden. Wil je graag samen met je kind(eren) de workshop blockprinten volgen, dat kan ook. Neem dan contact op want we hebben speciale ouder kind workshops.
– Alleen of met anderen intekenen.
– Eigen (besloten) groep van minimaal 5 en maximaal 10 personen.

Ontdek de eeuwenoude techniek van het blockprinten op een eigentijdse manier voor het zelf bedrukken van textiel. Gebruik patronen en/of ontwerp je eigen unieke patroon.  Experimenteren met kleuren en het maken van de mooiste prints op textiel geeft een enorm goed gevoel. Kies je eigen stijl en wordt even een echte designer. Gebruik felle opvallende kleuren of werk met rustige kleurenen stijlen. Met tekst is ook mogelijk. Tijdens de workshop blockprinten voor Den Haag kan je alle kanten op. Maak iets voor jezelf of voor een ander. Bijvoorbeeld een voor een speciale gelegenheid zoals en huwelijk, verjaardag of babyshower. Met dit cadeau geef je zeker iets unieks.

Wijverkopen diverse soorten textiel stoffen die geschikt zijn om te bedrukken. Je kan ook je eigen stof of kledingstuk meenemen. Weet je niet welke? Neem dan even contact met ons op.

Kijk bij de agenda voor de dagen tijdstippen van de workshop blochprinten.

In het kort: creatieve en gezellige workshop blocjprinten, geschikt voor iedereen met direct resultaat. U heeft altijd een origineel cadeau,  een uniek handgemaakte item of items.

Wat is inbegrepen: koffie/thee met wat lekkers, instructie, gebruik van drukblokken en sjablonen, textielverf, oefenmateriaal.

Zelf meenemen:  kleren waar een vlekje op mag of een schort, uw eigen textiel om te bedrukken mag en natuurlijk een goed humeur.

Optioneel: textiel om te bedrukken is ook te koop, lunch.

Blockprinten, ook voor Den Haag

• “Kennis maken met blockprinten” € 39,50 p.p.
Tijdens deze gezellige en leuke workshop blockprinten voor Den Haag maak je kennis maakt met de creatieve mogelijkheden van blockprinten.

• “Introductie blockprinten” € 55,– p.p.
De workshop blockprinten is een goede introductie tot het ambacht van het blockprinten. Je ontdekt de mogelijkheden van het gebruik van kleur in combinatie met patronen.

• “Basisvaardigheden blockprinten” € 95,– p.p.
Op verschillende manieren leer je het aanbrengen van verf,  de gelaagde patronen, het maken van een eigen ontwerp en alles wat je hiervoor nodig hebt. Na afloop heb je voldoende kennis om er zelf thuis verder mee te gaan.

“Ouder-kind workshop”(kids v.a. 8 jaar) 1 ouder-1 kind € 45,– (1 ouder-2 kids € 62,50)
Maximaal 10 personen.
Een fantastische activiteit en creatieve workshop blockprinten voor het hele gezin. Met direct resultaat voor kinderen en (groot)ouders. Een origineel kado maken, je eigen t-shirt of tas bedrukken? In deze workshop kan het allemaal!

• “Vrije dag sessie” (Uitsluitend op afspraak) Halve dag € 35,–. Hele dag € 55,–
Voor een project, speciaal cadeau of gewoon een creatieve dag in je eigen tempo textiel bedrukken. Na het volgen van de workshop “basisvaardigheden” kun je zelfstandig gebruik maken van onze blokken, verf en overige faciliteiten.

De workshop blockprinten voor Den Haag wordt vlak bij Den Haag gegeven in Rotterdam-Overschie. Onze werkplaats is makkelijk bereikbaar en parkeren is er gratis.

Heb je vragen of wensen? Een workshop blockprinten op maat met jouw eigen groep kan ook. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel of app met Mariette (06 5361 1190), Wieneke (06 4863 6501) of Lia (06 4294 3226).

Voor een uitgebreide beschrijving bekijk onze PDF Workshops Blockprinten

logo

Stoffeeratelier

Adres

Wil je langskomen? Gezellig maar maak dan eerst een afspraak.

Pieter van Aschstraat 3
3043 RE Rotterdam – Overschie

Contact

Mariette 06 5361 1190
Wieneke 06 4863 6501
Lia 06 4294 3226

Volg ons