Workshops blockprinten

Workshops textiel bedrukken

Leuke en creatieve workshops die voor iedereen geschikt zijn! Familie, collega’s, vriendinnen, vrijgezellengroep, babyshower.
– Alleen of met anderen intekenen.
– Eigen (besloten) groep van minimaal 5 en maximaal 10 personen.

Ontdek de eigentijdse mogelijkheden voor het bedrukken van stof met de eeuwenoude techniek van het blockprinten. Ontwerp je eigen unieke patroon. Experimenteer met kleur en maak de mooiste prints op textiel. Kleurrijk of ingetogen, met of zonder tekst, voor een speciale gelegenheid, cadeau of gewoon voor jezelf.

Je kunt bij ons diverse stoffen items kopen die je kunt bedrukken, maar je kunt ook je eigen stof of kledingstuk meenemen. Kijk bij de agenda voor de data van de workshops.

In het kort: creatieve en gezellige workshop, voor iedereen geschikt, direct resultaat, originele cadeau’s, altijd unieke handgemaakte items.

Wat is inbegrepen: koffie/thee met wat lekkers, instructie, gebruik van drukblokken en sjablonen, textielverf, oefenmateriaal.

Zelf voor zorgen: schort, textiel om te bedrukken, goed humeur.

Optioneel: textiel om te bedrukken, lunch.

Heb je vragen of wensen? Een workshop op maat met jouw eigen groep? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel of app met Mariette (06 5361 1190), Wieneke (06 4863 6501) of Lia (06 4294 3226).

Leer de techniek

• “Kennis maken met blockprinten” € 39,50 p.p.
Een leuke en gezellige workshop waarin je kennis maakt met de creatieve mogelijkheden van blockprinten.

• “Introductie blockprinten” € 55,– p.p.
Deze workshop is een goede introductie tot het ambacht van het blockprinten. Je ontdekt de mogelijkheden van het gebruik van kleur in combinatie met patronen.

• “Basisvaardigheden blockprinten” € 95,– p.p.
Leer diverse manieren voor het aanbrengen van verf, gelaagde patronen, het maken van een eigen ontwerp en wat je nodig hebt. Na afloop heb je voldoende kennis om eventueel thuis zelfstandig verder te gaan.

“Ouder-kind workshop”(kids v.a. 8 jaar) 1 ouder-1 kind € 45,– (1 ouder-2 kids € 62,50)
Maximaal 10 personen.
Een creatieve workshop en fantastische activiteit voor het hele gezin met direct resultaat voor kinderen en hun ouders. Een origineel cadeau maken, je eigen t-shirt of tas bedrukken? In deze workshop kan het allemaal!

• “Vrije dag sessie” (Uitsluitend op afspraak) Halve dag € 35,–. Hele dag € 55,–
Voor een project, speciaal cadeau of gewoon een creatieve dag in je eigen tempo textiel bedrukken. Na het volgen van de workshop “basisvaardigheden” kun je zelfstandig gebruik maken van onze blokken, verf en overige faciliteiten.

Voor een uitgebreide beschrijving bekijk onze PDF Workshops Blockprinten

logo

Stoffeeratelier

Adres

Wil je langskomen? Gezellig maar maak dan eerst een afspraak.

Pieter van Aschstraat 3
3043 RE Rotterdam – Overschie

Contact

Mariette 06 5361 1190
Wieneke 06 4863 6501
Lia 06 4294 3226

Volg ons